Malatya'da Deprem

Malatyada deprem meydana geldi. Deprem Diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi.


13 4b Begenme 84 Yorum Instagram Da Malatya Maskenitak Bizmalatyaliyiz Farkli Iller Ayni Acilar Yuregimiz Ve Duala Komik Seyler Gercekler Instagram

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Kale ilçesinde Vali Vekili Mustafa Şahin İlçe Kaymakamı Abdulselam Bıçak ve ilgili daire amirleri tarafından karşılanan Sezer deprem sonrası.

Malatya'da deprem. Günün Haberleri - Malatya depremle sarsıldı. Malatyada 33 büyüklüğünde deprem. Naci Görürden ürküten açıklama Malatyada meydana gelen 47 büyüklüğündeki depremin ardından Prof.

Kandilli depremin büyüklüğünü 32 olarak açıklandı. Malatyada 202 deprem konutu sahiplerine teslim edildi. Son dakika haberine göre Malatyada saat 1031de 33 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

12 Kasım 2021 - 1227. 23 hours agoMalatya deprem 12 Kasım Malatyada şiddetli bir deprem meydana geldi. Naci Görür Malatya ve Tokatta meydana gelen depremleri yorumladı.

İzollu Kongre ve Nikâh Sarayında düzenlenen kura çekim törenine Vali Aydın Baruş Malatya AKPMilletvekilleri Bülent Tüfenkci Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı Kale Kaymakamı Abdulselam. Dün akşam Tokatta meydana gelen depremi değerlendiren Deprem uzmanı Profesör Naci Görür Tokatta büyük bir depremin beklenmediğini ancak Malatyada ciddi bir deprem beklediklerini söyledi. Elazığ Sivrice depremle sarsıldı.

AFAD Malatyada 47 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Malatyada meydana gelen sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Malatyada 202 deprem konutu sahiplerine teslim edildi Elazığın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen depreminin ardından Malatyanın Kale ilçesinde yapılan deprem konutları düzenlenen kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Malatya Pütürgede 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 23 hours agoMalatyada korkutan deprem. Malatyada saat 2352 sıralarında hissedilen bir deprem oldu.

AFAD meydana gelen depremin Malatyanın Kale İlçesinde saat 2352de 37 büyüklüğünde yerin 1118 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı. Deprem 699 km derinlikte oldu. Malatya Doğanyol ile komşu olan Sivricedeki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken Malatya Doğanyol köyleri de depremi en fazla hisseden nokta oldu.

23 hours agoAfet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem duyurusuna göre Malatyanın Pütürge ilçesinde 47 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 47 olarak duyurdu. AFAD depremin derinliği 699 kilometre olarak.

AFADın bilgilerine göre saat 1031de Yeşilyurt ilçende 33 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Malatya İl Merkezindede Hissedildi. Son depremler Malatya Pütürgede deprem meydana geldiSaat 1219da meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedilirken yıkım yaralı ve can kaybı konusunda henüz bilgi verilmedi.

Son olarak ise saat 2203te Kandilli Rasathanesi verilerine göre 48 büyüklüğünde depremle. Depremin derinliği 5 kilometre olarak hesaplandı. Elazığın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen depreminin ardından Malatyanın Kale ilçesinde yapılan deprem konutları düzenlenen kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Kandilli Rasathanesinin verilerine göre Malatyanın Pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığda saat 2055te meydana gelen depremi Malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 47 olduğu kaydedildi.

Ancak bununla birlikte saat 2117de 39 ve 36 büyüklüğünde deprem meydana geldi. TOKİ tarafından 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen Elazığ Sivrice depreminin ardından Malatya İli Kale İlçesinde yapılan deprem konutlarından 202 konutun kura çekimi töreni düzenlendi. TOKI tarafindan 24 Ocak 2020 yilinda meydana gelen Elazig Sivrice depreminin ardindan Malatyada yapilan deprem konutlarindan 345 konutun kura çekimi töreni düzenlendi.

12 Kasım 2021 Cuma 1229. Kandilli Rasathanesi ise depremin. Malatyada hissedilen bir deprem meydana geldi.

Bugün Yaşanan Depremin Can Kaybına Yol Açmadığı Ancak Bazı Binalarda Çatlaklar Meydana Geldiği Belirtildi. AFAD verilerine göre merkez üssü Malatyanın Pütürge ilçesinde saat 1219da bir deprem meydana geldi. 23 hours agoMalatyada deprem Pütürge 50 ile sallandı.

Malatyada Ciddi bir deprem bekliyoruz. 23 hours agoMalatyada deprem. İzollu Kongre ve Nikâh Sarayında düzenlenen kura çekimi töreninde 202 depremzede daha konutlarına kavuştu.

Malatyada yaşayan çok sayıda vatandaş sosyal medya hesaplarından deprem ve sarsıntı yaşadıklarını yazdı. Naci Görürden çok çarpıcı bir uyarı geldiSosyal. AFAD depremin büyüklüğünü 33 Kandilli ise 3.

Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezinin EMSC geçtiği son dakika verilerine göre Malatyanın Pütürge ilçesinde 48 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi AFAD Başkanı Yunus Sezer 2020 yılında meydana gelen Elazığ merkezli deprem sonrası Malatyada inşa edilen deprem konutlarını gezdi. 23 hours agoMalatyanın Pütürge ilçesinde 47 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem Adıyaman Diyarbakır ve Şanlıurfada da hissedildi. Son dakika gelen haberlere göre Malatyada bina çöktü Bina çökmesinin ardından vatandaşlar Malatyada deprem mi oldu neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. Kandilli Rasathanesinin verilerine göre Malatyanın Pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kısa Süreli Paniğe Yol Açan Deprem in Ardından Artçı Deprem lerde Meydana Geldi. Paniğe neden olan deprem sonrası vatandaşlar Malatya. Malatyada yaşayan çok sayıda vatandaş sosyal medya hesaplarından deprem olduğunu yazdı.

AFADın verilerine göre Malatyanın Pütürge ilçesi merkezli 47 büyüklüğünde deprem oldu. 23 hours agoMalatyada saat 1219da bir deprem meydana geldiAFAD depremin merkez üssünü Pütürge büyüklüğünü 47 olarak açıkladı. 23 hours agoMalatyada korkutan deprem.


Elazig Da Deprem Gecmis Olsun Elazig Gecmis Olsun Okuma Danca


Malatya 39 Da Deprem Mi Oldu 23 Agustos 2020 Malatya En Son Depremler Motorlar Arama


A Major Earthquake Strikes Eastern Turkey Earthquake Eastern Turkey


Malatya Da Deprem Meydana Geldi Gelin Haber


Son Dakika Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Oldu Yazar Olinda Haber


Nerminaytv Adli Kullanicinin Ilgimi Cekenler Panosundaki Pin Gelin Saga Insan


Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem Gundem Haberleri


Malatya Da Deprem Ani Kamerada Dun Gece Malatya Deprem Ile Sallandi Video Gece Anilar Videolar


Bunyan 38 Haber Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Haber Gece Korku


Malatya Da 4 6 Buyuklugunde Deprem Batman Gecmis Olsun Gelin


Deprem Ani Kamerada 6 8 Elazig Malatya Diyarbakir Turkiye 2020 Anilar Gizli Bilgi Teori


Malatya Da Riskli Binalar Yikilmaya Devam Ediyor Bina


Elazig Da 6 8 Buyuklugunde Deprem Oldu Sao Tome And Principe St Pierre And Miquelon St Helena


Malatya Nin Puturge Ilcesin De Korkutan Deprem Meydana Geldi Korku Gelin Radyo


Urfa Da Deprem Degil Panik Yaraladi Elazig In Sivrice Ilcesinde Meydana Gelen 6 8 Lik Buyuk Deprem Sanliurfa Nin Bircok Ilcesinde Mal Egitim Arastirma Bilgi


Malatya Da Deprem Meydana Geldi Kandili Ve Afad Dan Aciklama Geldi Gelin Radyo Youtube


Deprem Izolatorlu Binada 6 8 Lik Deprem Neden Fazla Hissedilmedi Earthquake Proof Buildings Japanese Buildings Seismic


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Malatya Da Deprem Korkuttu Isikli Tabelalar Arastirma Enstitusu Haber

Previous
Next Post »